Evenimentul Zilei > Actualitate > EFECTUL miraculos al BERII. Bărbații știu de ce
EFECTUL miraculos al BERII. Bărbații știu de ce

EFECTUL miraculos al BERII. Bărbații știu de ce

Oamenii de știință au descoperit că un pahar de bere băut zilnic ajută bărbații cu probleme în dormitor. Potrivit acestora, alcoolul consumat moderat zilnic, reduce riscul de impotență cu 34%, comparativ cu bărbații care nu beau alcool.

Studiul a relevat că un consum moderat de alcool zilnic reduce riscul apariției impotenței cu 34%. Consumul a mai mult de un pahar de bere pe zi, nu reduce și mai mult riscul apariției impotenței, avertizează oamenii de știință.

Potrivit specialiștiilor chinezi, două unități de alcool, echivalentul unui pahar de bere sau a unui pahar de vin sunt benefice pentru potența sexuală a bărbațiilor.

Oamenii de știință de la Universitatea Sichuan au analizat separat 24 de studii, la care au participat 155.000 de pacienți bărbați. Unul din zece bărbați are probleme cu disfuncția sexulă la un moment dat, iar mai mult de o treime din bărbații trecuți de 40 de ani au probleme cu erecția.

Doctorul Geoff Hackett de la British Society of ­Sexual Medicine a declarat că performanța sexuală a femeilor nu este afectată în vreun fel de consumul de alcool.

Studiul sugerează că alcoolul favorizeză irigarea sanguină a organelor. Un pic de alcool poate spori și încrederea bărbatului în performanțele sale sexuale., a declarat Hackett, potrivit thesun.co.uk.