Evenimentul Zilei > Actualitate > EDUCATOR, REȚINUT pentru CORUPERE SXEUALĂ. E acuzat că PIPĂIA FETIȚE la grădiniță. O victimă are CINCI ANI
EDUCATOR, REȚINUT pentru CORUPERE SXEUALĂ. E acuzat că PIPĂIA FETIȚE la grădiniță. O victimă are CINCI ANI

EDUCATOR, REȚINUT pentru CORUPERE SXEUALĂ. E acuzat că PIPĂIA FETIȚE la grădiniță. O victimă are CINCI ANI

Polițiștii din Brașov au reținut un educator de la o grădiniță după ce mama unei fetițe în vârstă de cinci ani a sesizat că bărbatul de 33 de ani i-a pipăit fiica în zona organului genital.

Polițiștii brașoveni au descins, azi diminieață, în baza unui mandat emis de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov,  în locuința brașoveanului de 33 de ani de unde au ridicat medii de stocare a datelor: un laptop și un telefon mobil.

Bărbatul este educator la o grădiniță privată și a fost reținut pentru 24 de ore pentru corupere sexuală.

„Pe 25 iunie, anul curent, o persoană de sex feminin a sesizat Poliția pe motiv că un bărbat ar fi mângâiat-o pe fetița ei, cu o zi înainte,  pe picior și în zona organelor genitale, în timp ce dormea la grădiniță.”, a declarat, pentru „Evenimentul zilei” comisarul șef Liviu Constantin Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău.

În baza sesizării depuse de mămică, polițiștii au demarat o anchetă sub supravegherea procurorului.

Educatorul urmează să fie prezentat în fața unui magistrat de la Judecătoria Brașov, cu propunere de arestare preventivă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: