Evenimentul ZileiActualitateEa este femeia care a eclipsat-o pe Melania Trump la ceremonia de învestire a soțului ei

Ea este femeia care a eclipsat-o pe Melania Trump la ceremonia de învestire a soțului ei

Ea este femeia care a eclipsat-o pe Melania Trump la ceremonia de învestire a soțului ei
Aşa cum se ştie deja, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a purtat pentru ceremonia de învestitură o rochie bleu creată de Ralph Lauren, dar a fost eclipsată de haina în stil militar purtată de Kellyanne Conway, unul dintre consilierii de rang înalt ai lui Donald Trump, scrie Reuters.

Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a ales o rochie şi un sacou cu guler din caşmir de culoare bleu, purtate cu o pereche de pantofi cu toc şi cu o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare.

Ţinuta care a atras cel mai mult atenţia vineri a fost cea a lui Kellyanne Conway, o haină Gucci, în valoare de 3.600 de dolari, care amintea de perioada Revoluţiei Americane.

Alegerea consilierului a stârnit numeroase comentarii în social media, fiind lăudată, dar şi ridiculizată.

Conway a descris-o, într-un interviu pentru NBC, ca ”ţinută revoluţionară Trump”. Pe contul de Twitter al emisiunii ”Daily Show”, a fost catalogată drept ”îmbrăcată precum America spre care vrea să se întoarcă Trump”.

Site-ul Racked a lăudat alegerea lui Conway, spunând că este ”persoana cea mai la modă de la Washington”.

De cealaltă parte, ţinuta Melaniei Trump, care va fi expusă la Muzeul Smithsonian, a reamintit de anii 1960.

Revista Elle a afirmat că alegerea Melaniei Trump, fost model, se aseamănă foarte mult cu cea a lui Jacqueline Kennedy din 1961: ”Este un look foarte sigur”.

Albul a fost dominant la ceremonia care a avut loc vineri la Washington. Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, care deţine şi o linie vestimentară, a purtat un costum cu pantaloni semnat Oscar de la Renta.

Hillary Clinton a preferat tot un costum, dar bej, iar Tiffany Trump, cealaltă fiică a preşedintelui, a purtat o haină albă peste o rochie de aceeaşi nuanţă, titrează unimedia.info.


Accesează: