Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a ales o rochie şi un sacou cu guler din caşmir de culoare bleu, purtate cu o pereche de pantofi cu toc şi cu o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare.

Ţinuta care a atras cel mai mult atenţia vineri a fost cea a lui Kellyanne Conway, o haină Gucci, în valoare de 3.600 de dolari, care amintea de perioada Revoluţiei Americane.

Alegerea consilierului a stârnit numeroase comentarii în social media, fiind lăudată, dar şi ridiculizată.

Conway a descris-o, într-un interviu pentru NBC, ca ”ţinută revoluţionară Trump”. Pe contul de Twitter al emisiunii ”Daily Show”, a fost catalogată drept ”îmbrăcată precum America spre care vrea să se întoarcă Trump”.

Site-ul Racked a lăudat alegerea lui Conway, spunând că este ”persoana cea mai la modă de la Washington”.

De cealaltă parte, ţinuta Melaniei Trump, care va fi expusă la Muzeul Smithsonian, a reamintit de anii 1960.

Revista Elle a afirmat că alegerea Melaniei Trump, fost model, se aseamănă foarte mult cu cea a lui Jacqueline Kennedy din 1961: ”Este un look foarte sigur”.

Albul a fost dominant la ceremonia care a avut loc vineri la Washington. Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, care deţine şi o linie vestimentară, a purtat un costum cu pantaloni semnat Oscar de la Renta.

Hillary Clinton a preferat tot un costum, dar bej, iar Tiffany Trump, cealaltă fiică a preşedintelui, a purtat o haină albă peste o rochie de aceeaşi nuanţă, titrează unimedia.info.