Evenimentul Zilei > Monden > E ruptura momentului! Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr Pink și a plecat din SUA
E ruptura momentului! Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr Pink și a plecat din SUA

E ruptura momentului! Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr Pink și a plecat din SUA

Visul frumos pare să se fi terminat pentru Monica Gabor. Și-a șters toate pozele cu Mr Pink de pe toate conturile de socializare și a părăsit Statele Unite.

Primele indicii despre o posibilă despărțire dintre fosta soție a lui Irinel Columbeanu și iubitul chinez Mr Pink au apărut în urmă cu o săptămână, când Monica Gabor a postat o serie de imagini din insula grecească Mikonos, însoțită de sora ei, Ramona și alte prietene.

Doar că, după vacanța petrecută în insulă, Moni nu a revenit în State, la iubitul ei, ci s-a dus cu Ramona la Dubai. Imediat a făcut și un gest cât se poate de semnificativ: a șters de pe toate conturile ei, TOATE pozele în care apărea alături de Mr Pink, bărbatul cu care are o relație de peste 10 ani și pentru care a lăsat totul și a plecat peste Ocean.

Monica a ales să șteargă și pozele în care apărea și alături de fiul lui Mr Pink, băiețel cu care Irina, fiica Monicăi, părea să se înțeleagă foarte bine.

Cele mai recente imagini o arată pe Moni într-un tur de Dubai alături de Ramona. Cele două s-au fotografiat într-un parc de distracții și la mall Dubai.

De ce se ascunde sora mai mare a Monicăi și Ramonei Gabor

Măritată cu afaceristul chinez?

Acum doi ani, în iulie 2019, apăreau informații că Monica Gabor s-ar fi măritat la Los Angeles cu Mr. Pink , afaceristul asiatic care a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate pe bază de Ginseng, după o rețetă veche de 5.000 de ani. După 8 ani de relație, așadar, fosta soție a lui Irinel Columbeanu părea că a reușit să își oficializeze relația cu celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink.

El are o avere de peste 2,7 miliarde de dolari.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: