Evenimentul Zilei > Monden > E oficial! Lidia Buble l-a părăsit definitiv: „Face parte din trecut…”
E oficial! Lidia Buble l-a părăsit definitiv: „Face parte din trecut…”

E oficial! Lidia Buble l-a părăsit definitiv: „Face parte din trecut…”

Cine este, de fapt, bărbatul pe care Lidia Buble l-a părăsit pentru a avea o relație cu Răzvan Simion? Îl cheamă Radu și este un model cunoscut.

Radu, fostul iubit al Lidiei Buble, apăruse în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România, scrie Cancan.

Mai mult, lucrase la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și apăruse în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. Tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas doar o amintire.

„Prefer să nu comentez, face parte din trecut”, a declarat acesta la un moment dat.

Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Este foarte fericită, în ultima vreme, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

„Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.