Este vorba despre fostul „iepuraș” Playboy, Raluca Podea, care i-a picat cu troc tânărului. După ce ar fi fost fermecat de formele apetisante ale blondinei de la MasterChef, Victor n-ar fi stat cu mâinile-n sân și ar fi trecut rapid la „acțiune”. Fiul Vioricăi Dăncilă ar fi abordat-o pe sexoasa Raluca Podea pe o rețea de socializare.

La fiecare postare pe care Raluca o face pe respectiva platformă de socializare, Victor Dăncilă „răspunde” cu câte o inimioară. Numai că, acum, nu ar fi posibilă o întâlnire dintre cei doi din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență.

Reamintim că, dupădivorțul de fosta soție, Victor Dăncilă și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017, în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

Victor Dăncilă a fost adoptat de către părinții săi, la o vârstă fragedă. Viorica Dăncilă a ținut să dezvăluie că soțul ei a avut un puseu mare de tensiune atunci când a apărut știrea cu adopția lui Victor.

„Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul.

Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine. A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul, a avut un puseu foarte mare de tensiune.

Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori, eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul.

Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Acum în perioada dificilă de stare de urgență, Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă s-a autoizolat la vila sa cu piscină și profit de vremea frumoasă făcând plajă.

Raluca Podea s-a confruntat, recent, cu grave probleme medicale la nivelul danturii. După ce, în urmă cu aproximativ un an, blondina s-a văzut nevoită să își lipească fațetele cu superglue, de data aceasta, toată lucrarea vedetei s-a deplasat, iar medicii au fost nevoiți să o dea jos.

„Am avut mari probleme cu dantura. Toți dinții s-au deplasat înspre dreapta și am fost nevoită să îi dau jos. Sunt într-o situație extrem de delicată. Acum n-am dinți și trebuie să mănânc cu paiul. Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”, a declarat Raluca Podea.

Menționăm că Raluca Podea s-a despărțit de Florin Pastramă, după ce a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase

„Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat, care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă.

Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit, la vremea respectivă, Raluca, potrivit cancan.ro