Evenimentul Zilei > Sport > E ca și transferat! Mutare de senzație pentru Liverpool
E ca și transferat! Mutare de senzație pentru Liverpool

E ca și transferat! Mutare de senzație pentru Liverpool

Cu Jurgen Klopp la cârmă, Liverpool s-a calificat în optimile UEFA Champions League și vânează din nou trofeul suprem de pe continent. Totodată, lupta cu forțele din Premier League continuă și în acest sens, englezii pregătesc întăriri. 

Liverpool a pus ochii pe Takumi Minamino, de la Salzburg, informează Mirror. Potrivit sursei citate, transferul s-ar putea realiza pentru o sumă infimă. Clauza jucătorului în vârstă de 24 de ani este de doar 9,2 milioane de euro.

În aceste condiții, mutarea ar urma să se realizeze în ianuarie, iar luna aceasta, jucătorul se va întâlni cu șefii lui Liverpool pentru a discuta condițiile contractuale.

Cine este Takumi Minamino

Takumi Minamino a fost adus la Salzburg la începutul lui 2015, de la Cerezo Osaka, în schimbul a 800.000 de euro. În prezent este cotat la 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

În actualul sezon, Minamino a bifat 9 goluri și 11 pase decisive în 22 de partide disputate în toate competițiile pentru Salzburg. Pentru naționala Japoniei, jucătorul de bandă are 22 de partide și 11 goluri.

Minamino este pe primul loc în campionatul Austriei, cu 43 de puncte în 17 etape, la două puncte de LASK și 13 de Wolfsberger.