Evenimentul Zilei > Monden > E bună de plată, după ce a fost executată silit. Cât plătește lunar Mioara Roman  
E bună de plată, după ce a fost executată silit. Cât plătește lunar Mioara Roman  

E bună de plată, după ce a fost executată silit. Cât plătește lunar Mioara Roman  

După ce RA-APPS a mărit chiria locuinței de protocol de la 160 de dolari la 6000 de euro lunar, Mioara Roman s-a nenorocit. N-a putut să mai plătească și, în final, a fost executată silit pentru o restanță de 850.000 de euro. Vă spunem cât este obligată să plătească lunar.

În perioada 2008-2009, Mioara Roman a fost executată silit de statul român pentru suma de 850.000 de euro. Aceasta reprezintă restanța la chiria vilei de protocol din Primăverii, unde a stat mulți ani, după ce Petre Roman a devenit premier. La data în care familia Roman s-a mutat în vila de protocol din strada Gogol (1990), Mioara Roman a vândut apartamentul de la bloc, pe care-l deținea. Cât e obligată să plătească lunar.

E bună de plată după ce a fost executată silit. Cât plătește lunar Mioara Roman 

Într-un interviu pentru impact.ro, Mioara Roman a povestit toată situația prin care trece de când statul român a executat-o silit pentru suma de 850.000 de euro. Mioara a mărturisit că această datorie o plătește în rate și spune că totul s-a întâmplat din cauza fostului său soț, care a fost în înțelegere cu Traian Băsescu.

Fosta soție a lui Petre Roman nu a precizat la ce referă exact, dacă e vorba de faptul că Roman și Băsescu erau în același guvern când au primit ei casele de protocol, dacă Roman a avut o înțelegere când Băsescu era primar sau dacă, fiind în relații proaste cu ea, Roman s-a înțeles cu Traian Băsescu să ia el casa după evacuarea ei.

„Sper să nu le rămână deloc datorii fetelor mele”

Am început să achit din datorii și totul în rate. Am o rată lunară de 1.700 de lei. Nici nu știu în cât timp o să achit toată datoria, nu am vrut să mă mai gândesc și la durată. Sper să nu le rămână deloc datorii fetelor mele, să le fie bine. Îmi permit să plătesc datoria lunară pentru că iau o sumă de 3.500 de lei și de la Uniunea Ziariștilor. Prețul chiriei a crescut atunci. Vă zic eu de ce. Din cauza lui Petre Roman, Petre era mână în mână cu Băsescu”, a declarat Mioara Roman în interviu.

Se simte mai bine de când a fost internată la centrul medical

Pe de altă parte, Mioara, suferindă de Parkinson, spune că acum locuiește la Oana și este foarte fericită. În plus, aceasta a mărturisit că sănătatea i s-a îmbunătățit de când a fost la centrul medical. “Acum sunt la Oana și sunt bine, o să mai merg la acel centru. Am văzut că lumea îi spune azil, dar nu este. E doar un centru foarte frumos și elegant unde Oana plătește pentru asta. Nu știu exact când o să mai merg acolo, însă îți pot zice că o să stau toată viața la Oana”, a mai afirmat fosta soție a lui Petre Roman.