Evenimentul Zilei > Actualitate > DUȘMANII protestatarilor din PIAȚA VICTORIEI sunt convocați la MITING și MARȘ spre Cotroceni. Al cui CAP îl CERE ORGANIZATORUL nu o să vă vină să CREDEȚI
DUȘMANII protestatarilor din PIAȚA VICTORIEI sunt convocați la MITING și MARȘ spre Cotroceni. Al cui CAP îl CERE ORGANIZATORUL nu o să vă vină să CREDEȚI

DUȘMANII protestatarilor din PIAȚA VICTORIEI sunt convocați la MITING și MARȘ spre Cotroceni. Al cui CAP îl CERE ORGANIZATORUL nu o să vă vină să CREDEȚI

Fostul deputat PSD și doctorand la Academia SRI, Ninel Peia, nu se dezminte. El cheamă lumea în stradă cu lumânări în mână ca să alunge Satana de la Cotroceni.

Ideea lui Peia este că “un sorosist dacă pleacă, hemoragia se va porni şi va dezinfecta România”, luând-o ca primă țintă pe consiliera de la Cotroceni Sandra Pralong.

“Un nou fenomen s-a instituit la Bucureşti: Frumoşii neobolşevici multiculturalişti ocupă Piaţa Victoriei de câte ori muşchii lor nu au altceva de făcut. Şi mai cer câte ceva, după cum vine depeşa de la centru. Păi dacă ei pot, noi de ce n-am putea?”, își întreabă Peia colegii de suferință.

“Aşadar, vă propun ca, sâmbătă 25 martie să ne adunăm, noi, toţi cei care simţim româneşte şi credem că putem fi patrioţi adevăraţi, îmbrăcaţi cernit, pentru că ne jelim Ţara, în Piaţa Universităţii, Piaţa Jertfei Revoluţiei, la ora 18. Aici, vom cere evacuarea Satanei de la Cotroceni. Apoi, vom pleca în pelerinaj chiar spre minunatul Palat Cotroceni, acum căzut sub ghearele hidrei sorosiste. Acolo, cu lumânări în mâini, să ne rugăm pentru sufletul Neamului, pentru iertarea păcatelor şi salvarea Ţării din puterea Întunericului. Ne vom ruga şi pentru iertarea sufletului Sandrei Pralong, dar o vom ruga să-şi mute mintea atee de lângă urechea lui Iohannis şi să i se facă milă de Poporul Român pe care o vom ruga să îl păgubească de părerile duhurilor care o bântuie zi şi noapte.

Să venim cu mic, cu mare, să ne facem auzită poziţia.

Cât să mai plătim din nimicul nostru monştri ca Pralong şi alte tentacule veninoase menite să ne secătuiască Neamul de speranţă, de dreptate şi de credinţa noastră cea dreaptă”, scrie Peia în articolul de aici .