După o „aventură arabă”, Denis Alibec este gata să revină în Superligă

După o „aventură arabă”, Denis Alibec este gata să revină în Superligă Denis Alibec, după meciul România-Elveția. Golul lui a făcut diferența. Sursa foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Jucătorul de fotbal Denis Alibec (33 de ani), care la finalul lunii iunie va fi liber de contractul cu echipa Muaither, din Qatar, pare a fi tot mai aproape de un transfer în Superliga. Iar, echipa la care va juca nu va fi FCSB, care deja l-a ofertat, ci mai degrabă Farul, unde a cucerit campionatul în sezonul 2022-2023 sub comanda lui Gică Hagi și unde se și antrenează în prezent pentru a fi în formă la startul turneului final al Euro 2024, conform gsp.ro.

Denis Alibec, nu mai vrea la FCSB

Deși FCSB și-a arătat interesul pentru Alibec, din perspectiva preliminariilor Ligi Campionilor, atacantul se pare că mai își aduce aminte de momentele neplăcute în tricoul roș-albaștru, din perioada 2017-2018. Atunci, „divorțul” de FCSB și Gigi Becali nu a avut loc în cele mai bune condiții, iar declarațiile de la acea vreme ale patronului FCSB l-au deranjat, atât pe el, cât și pe membrii familiei sale, lucru recunoscut chiar și de către omul de afaceri din Pipera.

„Alibec a zis că e supărat că atunci când a plecat au plâns bunica lui și mama lui. Eu nici nu mai țin minte. I-am transmis și eu, să zică mersi că d-aia și-a revenit după. Dacă nu plângeau, poate o ținea așa în jocuri pe calculator”, a declarat Gigi Becali despre Denis Alibec.

Cota sa de transfer este de 700.000 de euro

În schimb, Alibec pare să își aducă aminte de momentele mult mai plăcute petrecute la Farul unde ar putea să joace în noua stagiune, mai ales că echipa lui Gică Hagi are nevoie de un atacant, având în vedere plecarea lui Louis Munteanu, la Fiorentina. De altfel, Alibec are o relație foarte bună cu fostul mare internațional român, care l-a ajutat să-și revitalizeze cariera în 2022.

Ne puteți urmări și pe Google News

Denis Alibec a părăsit Farul, pentru echipa din Qatar în august 2023. Acolo, Denis Alibec a înscris 5 goluri pentru Muaither.

Jucătorul de fotbal Denis Alibec

Sursa foto: Instagram

În prezent, în conformitate cu Transfermarkt, cota de transfer a atacantului român este de 700.000 de euro.

Dar, patronul antrenor de la Farul nu analizează ofertele primite de către club doar din perspectivă financiară, ci ține cont și de jucător. În schimb, când vorbim de Gigi Becali, acesta judecă transferurile jucătorilor săi doar din punctul de vedere al laturii economice și se debarasează foarte ușor de aceștia, dacă evoluțiile lor la echipă nu ating nivelul așteptărilor.