Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene ȘOCANTE la malul Dunării. TREI persoane, mamă și copii, au vrut să se SINUCIDĂ din cauza SĂRĂCIEI
Scene ȘOCANTE la malul Dunării. TREI persoane, mamă și copii, au vrut să se SINUCIDĂ din cauza SĂRĂCIEI

Scene ȘOCANTE la malul Dunării. TREI persoane, mamă și copii, au vrut să se SINUCIDĂ din cauza SĂRĂCIEI

Scene șocante petrecute la malul Dunării. Din cauza sărăciei și a lipsurilor, o femeie a decis să se sinucidă. Și, în același timp, a decis că cel mai bine e ca și cei doi copii ai acesteia să îi urmeze exemplul.

Surprinzător e că aceștia, oameni în toată firea, au marșat la planul bătrânei de 73 de ani. Cei trei s-au gândit că nu mai au scăpare din apa rece a Dunării, însă un polițist a ruinat planurile celor trei.

Agentul șef principal de poliție Gabriel Andronescu a fost cel care a ajutat cele trei persoane, acesta patrulând zona obișnuită, o porțiune a unui dig din Călărași.

La salvarea celor trei au participat mai mulți trecători, care au reușit să îi scoată pe cei implicați din apele reci ale Dunării.

Conform libertatea.ro, cei trei au băut, înainte să intre în Dunăre, sodă caustică. Motivul pentru care au decis să își ia viața e reprezentat de sărăcia acută prin care trec.

Victimele au fost internate în Spitalul Județean Călărași pentru continuarea investigațiilor medicale, însă aceștia se află în afara oricărui pericol datorită primului ajutor acordat pe malul Dunării.