Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, împreună cu FRF și LPF, trebuie să-i achite lui Adrian Mititelu aproximativ 1,1 miliarde de lei, după dezafilierea Universității Craiova. Decizia a fost luată, astăzi, de magistrații Tribunalului București și nu este definitivă, putând fi atacată. Dragomir a luat foc în momentul în care a aflat câți bani ar trebui să-i plătească lui Mititelu:

„Nu se pune acum decizia în aplicare. Nu cred că este adevărată această chestie. Craiova era în B când s-a decizia. Toți fotbaliștii români din ultimii 1- ani nu valorează 240 de miliaone de euro. Eu nu cred așa ceva. Înseamnă că doamna judecător este expertă în fotbal. Nimeni din Adunarea Generală nu a fost chemat ca martor. Decizia a fost luată în Comitetul Executiv, ca urmare a raportului directorului juridic de la FRF, iar Adunarea Generală a consfințit-o.

Nimeni nu a delcarat nimic împotriva mea. Eu nu am avut niciun beneficiu și nu mi-am însușit nimic. Am votat democratic. Ce treabă am eu și LPF? Și eu și cei din Adunarea Generală suntem nevinovați. Am votat după regulamentul FRF, FIFA și UEFA. Tot ce are FRF, sediu, stadion și terenuri, nu fac 200 de milioane de euro. Este o aberație. Toți jucătorii români din ultimii 10 ani nu valorează atât. Eu nu cred că asta e verdictul. Este o aberație. Doamna judecător nu a înțeles procesul. Ce să fac? Să-mi ia viața. Sunt pensionar și am două case. Să mi le ia. Este fără precedent, Doamne, Dumnezeule. Am vorbit cu Sandu și râdea. A zis că nu crede așa ceva. Facem recurs, dar dacă dăm de cineva ca doamna judecător, nu avem ce să facem. O să fim slugi toată viața noastră, nevinovați", a spus Dragomir la Dolce Sport.

Te-ar putea interesa și: