Evenimentul Zilei > Actualitate > Dumitru Dragomir a povestit cum a pierdut alegerile LPF: „Bă, dacă te dăm afară, îmi fac ăştia vilă în centrul puşcăriei”
Dumitru Dragomir a povestit cum a pierdut alegerile LPF: „Bă, dacă te dăm afară, îmi fac ăştia vilă în centrul puşcăriei”

Dumitru Dragomir a povestit cum a pierdut alegerile LPF: „Bă, dacă te dăm afară, îmi fac ăştia vilă în centrul puşcăriei”

Dumitru Dragomir a afirmat că Gigi Becali a fost cel care a avut un cuvânt important de spus atunci când "Corleone" a pierdut alegerile pentru şefia LPF.

Dumitru Dragomir a fost înlocuit de Gino Iorgulescu, la conducerea LPF, în 2013. "Corleone" a povestit după aproape trei ani că Gigi Becali, aflat în arest în acea perioadă, a fost cel care a jucat un rol determinat la alegerile pentru postul de preşedinte.

"El din puşcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. M-a sunat din puşcărie şi mi-a zis: Bă, m-au sunat Olăroiu şi Ponta din Dubai. Bă, dacă te dăm afară, îmi fac ăştia vilă în centrul puşcăriei. Acum, am fost la palat şi l-am întrebat de ce am fost dat afară. Şi mi-a zis: Bă, eu nu mai voiam să fii tu la Ligă, eu voiam marionetele mele. Acum două săptămâni mi-a spus. Altă dată o să vă spun şi cum am fost dat afară şi cine m-a dat afară. Dar Gigi Becali a fost un pion principal", a spus Dragomir la LPF.