Evenimentul Zilei > Actualitate > DSP Constanța informează populația și răspunde, pe un forum, întrebărilor despre vaccinare
DSP Constanța informează populația și răspunde, pe un forum, întrebărilor despre vaccinare

DSP Constanța informează populația și răspunde, pe un forum, întrebărilor despre vaccinare

Constănțenii care vor să afle totul despre vaccinare au la dispoziție un forum, deschis de Direcția de Sănătate Publică a județului, prin care pot pune întrebări și primi răspunsuri, pe loc. Patru medici specialiști ai DSP vor da lămuriri despre importanța vaccinurilor și orice problemă legată de acestea.

Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a pus deja pe http://forum.dspct.ro materiale informative despre vaccinare, Calendarul Național de Vaccinare și discuții legate de calendar. Este prezentată “Rujeola în cifre” și prevenirea ei, chiar și a analiză de situație pe Comunitatea Europeană. Se explică, pe forum, de ce e bine să te vaccinezi și cum se efectuează vaccinare.  

Directorul DSP Constanța, Constantin Dina a declarat, pentru EVZ, că forumul va fi moderat de patru medici specialiști din instituție.”De aici încolo, mămicile și tăticii, și toată lumea care este interesată, din județul Constanța, pot pune întrebări, iar doamnele doctor le vor răspunde în legătură cu vaccinarea”, spune directorul. Link-ul forumului va fi pus și pe site-ul DSP  Constanța.

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: