În judeţul Constanţa, pe DN3 Valu lui Traian – Băneasa este semnalată ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 199 şi 212, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii dense, care a redus vizibilitatea pe alocuri sub 100 de metri.

Tot din cauza ceţii dense sunt oprite manevrele în toate porturile din judeţul Constanţa.

În continuare se menţin două restricţii de tonaj instituite pe drumurile naţionale ca urmare a alunecărilor de teren, respectiv:

– DN10 Buzău – Braşov, în judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

– DN22 Smârdan – Măcin, în judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h.

Din acelaşi motiv, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, în judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

În judeţul Buzău, pe podul situat pe DN2, se efectuează lucrări asupra rosturilor de dilataţie, pe prima bandă a sensului de mers Buzău către Râmnicu Sărat. Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua, în zona lucrărilor fiind montate semnalizări rutiere temporare.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, menţionăm că în judeţul Dâmboviţa, circulaţia este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.