ALERTĂ de IARNĂ. AU plecat la drum pe VISCOL și au RĂMAS BLOCAȚI. Pompierii i-au scos din nămeți

ALERTĂ de IARNĂ. AU plecat la drum pe VISCOL și au RĂMAS BLOCAȚI. Pompierii i-au scos din nămeți

DRUMURI BLOCATE BUZĂU: Zece persoane au fost scoase din zăpadă în apropierea localității Vadu Pașii, iar alte patru au fost salvate pe drumul dintre Lunca și C.A. Rosetti.

DRUMURI BLOCATE BUZĂU: Mai multe echipaje de pompieri, ajutaţi de utilaje de deszăpezire, au salvat, în ultimul moment zece persoane blocate în cinci autoturisme în apropierea comunei Vadu Paşii. Pompierii au intervenit cu succes și într-o misiune de salvare a patru persoane blocate într-un autoturism în zona localităţilor Lunca şi C.A.Rosetti, anunță publicația locală opiniabuzau.ro.

Autoritățile județene au anunțat că au fost reluat activităţile de deszăpezire în localitatea Vâlcelele, întrerupte pe timpul noptii trecute. Drumuri care au mai ramas blocate Angajaţii M.A.I. au intervenit în acţiuni de sprijinire a populaţiei în localităţile Movila Banului şi Robeasca (câte 39 de jandarmi), Breaza (cinci pompieri şi 10 militari), Costeşti (cinci pompieri, patru jandarmi şi 10 militari), Cochirleanca (cinci pompieri şi 10 militari) şi Vîlcelele (patru jandarmi şi 20 de militari). În continuare, pe drumurile naţionale şi judeţene pe care au fost instituite restricţii temporare, au acţionat filtre de poliţie rutieră sprijinite de jandarmi. Astfel, începând cu prima oră a dimineţii au fost constituite 31 de filtre pentru monitorizarea traficului rutier, în cadrul acestora acţionând 195 poliţişti şi nouă jandarmi, cu 52 de autospeciale.

Ne puteți urmări și pe Google News