Evenimentul Zilei > Social > Drumul DJ-ilor ZU către Orașul Faptelor Bune a fost transmis live pe toate platformele radioului
Drumul DJ-ilor ZU către Orașul Faptelor Bune a fost transmis live pe toate platformele radioului

Drumul DJ-ilor ZU către Orașul Faptelor Bune a fost transmis live pe toate platformele radioului

Cea mai frumoasă săptămână de radio din 2020 a început pe 16 decembrie. În această perioadă complicată, chiar și în anul care a fost cel mai greu pentru toată lumea, ZU duce mai departe misiunea Orașului Faptelor Bune!

„Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!”

Păstrând acest deziderat, cei 7 DJ-i Radio ZU au ales și anul acesta să se închidă în Orașul Faptelor Bune și să aducă aproape oamenii care au de unde de oamenii care au nevoie.

Călătoria faptelor bune, maratonul emoțiilor, a început cu drumul pe care l-au făcut Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu de la sediul Radio ZU până la sediul de anul acesta al Orașului Faptelor Bune, Hotelul InterContinental, la kilometrul 0 al Capitalei. Parcursul a fost transmis live pe toate platformele Radio ZU. Peste 11.000 de oameni au urmărit, simultan, transmisiunea de pe pagina de facebook Radio ZU. Au fost momente emoționante în care participanții din trafic au salutat, au claxonat, au aplaudat startul maratonului faptelor bune.

Echipa Radio ZU, relocată în Orașul Faptelor Bune, s-a reîntregit în fața Hotelului InterContinetal unde, de la etajul 19, în perioada 16 – 22 decembrie, va face să se întâmple sute de bucurii în Orașul Faptelor Bune. Urmărește filmul evenimentelor aici.

Orașul Faptelor Bune a început în forță. Prima zi, primele fapte bune

Povestea faptelor bune de anul acesta a început în forță. Oamenii care au nevoie și-au înscris poveștile pe platforma dedicată de pe radiozu.ro. Orașul construit deasupra orașului a „găzduit” povestea Ionelei, o mămică cu handicap locomotor, mamă a 4 copilași, ultimii 2 cu probleme grave de sănătate. Strigătul ei nu a rămas fără ecou. Români de peste tot s-au mobilizat și au donat sume importante de bani. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Mădălinei care a cerut ajutor pentru fiica ei, născută cu o serie de probleme de sănătate. Elena, de asemenea, și greutățile pe care le duce alături de cei 2 băieți pe care îi are, au înmuiat inimile îngerilor din Orașul Faptelor Bune. În total, ziua 1 din cele 7 zile de fapte bune a adus happy endings pentru nu mai puțin de 7 povești de viață.

Prima zi de fapte bune se încheie cu o portie de #MuzicaAia

„Noi de aici nu plecăm, nu pleacăm acasă, până nu lăsăm o lume mai frumoasă!”. Cu această replică a început Mihai Morar prima porție de #MuzicaAia, petrecere ce va încheia serile din Orașul Faptelor Bune. Spre deosebire de anii trecuți când serile din Orașul Faptelor Bune se încheiau cu spectacolele susținute de artiștii pe scena montată în oraș, anul acesta, în contextul generat de pandemie, concertele s-au transformat în episoade de #MuzicaAia. Spectatorii, ZUper ascultătorii, au ocazia să intre live, pe ZOOM, cu Buzdu, Morar, Emma, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman” și Răzvan Popescu. O nebunie frumoasă ce alimentează ziua următoare în care, de fiecare dată, obiectivul este clar: cât mai multe fapte bune.

Tradiția continuă. Orașul Faptelor Bune își deschide porțile chiar și anul acesta

„Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune. De la etajul 19 al InterContinental. Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului ca să fie aproape de România. În 2020, nu putem să ne dăm mâinile. Dar putem să ne dăm inimile.”

Și anul acesta se poate oferi sprijin celor care au nevoie prin intervenții în direct pe radio, donații în urnele poziționate în 65 de locații din peste 20 de orașe din țară, lista și harta acestora este disponibilă pe platforma campaniei. De asemenea, cei care vor să susțina cauzele din Orașul Faptelor Bune, au la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro. În plus, anul acesta donațiile pot fi făcute și prin PayPal.

Cei care își doresc, pot alege direct din platforma Orașul Faptelor Bune dorințe ale celor care au nevoie, dorințe ce pot fi îndeplinite ușor prin intermediul paginii dedicate campaniei.

România, de bine e nevoie mereu! Ascultă Radio ZU! Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune! În 2020, construim un oraș deasupra orașului!

Ca în fiecare an, întreaga campanie poate fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și poate fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante sunt transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV. Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.