Evenimentul Zilei > Actualitate > Droguri pe Kiseleff! Un milionar celebru a rezolvat cazul
Droguri pe Kiseleff! Un milionar celebru a rezolvat cazul

Droguri pe Kiseleff! Un milionar celebru a rezolvat cazul

Presa tabloidă din România a prezentat recent cazul incredibil al milionarului bucureştean Şerban Ciuşcă (devenit viral pe Internet), care ar fi fost prins drogat la volan, dar în cele din urmă a scăpat de braţul lung al legii.

Conform spynews.ro, Ciuşcă a condus sub influenţa drogurilor pe drumurile publice, dar conform sursei citate, în cele din urmă „a reuşit să rezolve problemele penale, cu ajutorul procurorilor”.

Ce s-a întâmplat de fapt? În mai 201, omul de afaceri a fost prins pe bulevardul Kiseleff din Capitală de agenţii de circulaţie. Euforia bizară afişată de acesta a atras atenţia poliţiştilor, iar Ciuşcă a suflat în alcooltest, dar rezultatul a fost zero. A urmat şi cunoscutul „Drug test”, iar agenţii au constatat că șoferul se afla sub influența drogurilor. Urmarea? Milionarul a fost condus la INML, loc în care, conform procedurilor, i-au fost recoltate probe biologice şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Partea interesantă de abia acum urmează. În ciuda acestor evenimente, dosarul nu a ajuns în instanţă nici după aproape doi ani, conform spynews.ro, site ai cărui reporteri au solicitat zilele trecute mai multe informaţii cu privire la cazul Ciuşcă.

Cei vizaţi au fost reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cât şi poliţiştii de la Brigada Rutieră Bucureşti. Procurorii au „uitat” să ofere informaţiile solicitate, iar din cealaltă parte s-a transmis că dosarul instrumentat sub coordonarea Parchetului Sectorului 1 a fost înaintat la unitatea amintită încă din iulie 2018, cu propunerea de clasare. Practic, un milionar care ar fi fost prins drogat la volan a fost declarat nevinovat.

Amintim că în trecut, Şerban Ciuşcă a fost protagonistul mai multor filme care au devenit virale pe internet, fapt pentru care acesta a fost parodiat de celebrul actor Mihai Bendeac.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: