Droguri, la închisoarea din Aiud

Droguri, la închisoarea din Aiud

În urma unei percheziţii efectuate în camerele deţinuţilor de la Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Aiud, au fost descoperite droguri, telefoanele mobile şi alte obiecte interzise de regulament.

Potrivit purtătorului de cuvânt al închisorii, Nicoleta Mătărângă, percheziţia generală a fost făcută după ce asupra a doi deţinuţi s-a găsit o cantitate de substanţă care avea caracteristicile unui baton de haşiş.

De asemenea, sursa citată a precizat că pentru identificarea substanţelor stupefiante s-a solicitat sprijinul I.G.P.R. "Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia" şi a fost sesizată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

"Acţiunile au avut ca scop descoperirea obiectelor interzise şi prevenirea introducerii în viitor a acestora în locul de deţinere. Faţă de persoanele private de libertate care au fost identificate cu astfel de obiecte în spaţiul de deţinere vor fi luate măsuri severe de sancţionare, făcându-se demersuri pentru identificarea canalelor de introducere a acestor obiecte în Penitenciar", a mai declarat Nicoleta Mătărângă.

Ne puteți urmări și pe Google News