În primăvara anului trecut, Dragoș Bîrligea a fost arestat după ce a provocat un accident de circulație în care au fost rănite patru persoane, el aflându-se sub influența unor droguri foarte puternice. O a cincea victimă a fost soția lui, pe care o bătea chiar în timp ce conducea mașina.

Bîrligea s-a sinucis vineri, anunță surse din poliție, iar motivul ar fi că bărbatul a primit pedeapsa de doi ani și cinci luni de închisoare cu suspedare pentru conducere sub influența drogurilor, vătămare corporală din culpă și tulburarea liniștii publice. Anchetatorii l-ar fi găsit pe acesta mort, în baie.

Fosta soție l-a portretizat ca fiind un monstru

Ea a declarat în fața procurorilor că soțul ei a intrat cu intenție în mașinile care așteptau la semafor, atunci când se afla pe Bulevardul Dacia din București, și că ar fi vrut să îi ucidă și pe pasagerii acestora. După impact, șoferul a coborât din mașină şi a continuat să o lovească pe femeie. Norocul ei a fost că în zonă era un echipaj de la Poliția Locală. Nici agenților nu le-a fost ușor. Încercând să scape de urmăritori, bătăuşul, în vârstă de 39 de ani, s-a izbit violent cu capul de geamul unei mașini aflate în mers. Aşa au reuşit oamenii legii să-l imobilizeze.

Bărbatul a se afla sub influența cocainei.

Te-ar putea interesa și: