Evenimentul Zilei > Horoscop > Dreptul la deconectare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Dreptul la deconectare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Dreptul la deconectare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

O zi plină de aspecte favorabile, profită de ele, dar cu atenţie, pentru ca stelele arată, nu determină, desfăşurarea vieţii tale. Totuşi, este bine să eviţi subiectele din planul emoţional. Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau acasă.

 

 

28 ianuarie

 

Dreptul la deconectare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

Pe 28 ianuarie s-au născut Alan Alda, Auguste şi Jean Piccard, Arthur Rubinstein, Mihail Barîşnikov, Martha Bibescu, Camil Ressu, Jean Athanasiu, Florina Cercel.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii Efrem Sirul, Isaac Sirul, Paladie, Iacob Sihastrul şi Haris.

În noaptea aceasta este Lună plină în Leu. În spațiul anglo-saxon se pomenește de Wolf Moon, Luna Lupului, prin influențare cu mitologiile Nordului. Faptul că în această perioadă lupii urlă la Lună și cu atât mai tare la Luna plină are, pe net o mulțime de explicații imbecile. Se întrec în idioțenie. Există o singură explicație. În această perioadă lupii sunt prinși în ritualul amorului iar urlatul la Lună face parte din serenadele câte unui Romeo cu colți albi și lungi către o Julietă blănoasă cu ochii sclipitori. Fără balcon…

În „Kalendar”, continuă, până pe 7 februarie, sărbătorile lupilor, cu seria lor de interdicţii ciudate.

A patra zi a Filipilor de iarnă. Ziua de astăzi este „rea de arsuri şi de înec”. Trebuie ţinută ca să nu se întâmple înecul sau arsurile. Normal, nu este bine să te pui rău că… „ăia”, care te pot îneca, sau arde!

Trebuie să realizăm, dragi lupi, padawani şi hobbiţi prezenţa punitivă a celor două elemente primordiale: apa şi focul!

De astăzi încep să fie pregătite măştile şi costumele pentru „schimbarea destinului” şi ascunderea, disimularea, schimbarea numelui şi a înfăţişării celor păcătoşi ca să nu mai fie recunoscuţi de Dumnezeu, Sfinţi şi mai ales de executor, de Lupul Şchiop şi astfel oamenii să nu mai primescă pedepsa cuvenită.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE