Evenimentul ZileiMondenDrama unei faimoase cântărețe. A renunțat la copilărie, după ce mama ei a rămas paralizată. Detalii cutremurătoare

Drama unei faimoase cântărețe. A renunțat la copilărie, după ce mama ei a rămas paralizată. Detalii cutremurătoare

Drama unei faimoase cântărețe. A renunțat la copilărie, după ce mama ei a rămas paralizată. Detalii cutremurătoare
Dincolo de prezența sa tonică, Daniela Gyrofi a trecut prin greutăți imense. Viața sa a avut o turnură dramatică încă de când era doar un copil.

Vedeta a avut parte de o copilărie foarte grea, după ce mama sa a rămas paralizată la vârsta de doar 28 de ani. Micuța Daniela a devenit stâlpul moral și financiar al femeii care i-a dat viață, relatează Antena stars. Cântăreața a povestit de multe ori cât de legată a fost de mama sa, pe care a îngrijit-o o lungă perioadă de timp. Devotamentul și răbdarea dovedite au maturizat-o rapid, iar pierderea mamei, acum câțiva ani, a fost un șoc teribil, care a marcat-o.

Daniela a avut grijă de mama ei de la 10 ani

Viața Danielei Gyorfi s-a schimbat total la vârsta de 10 ani, din cauza unui accident care a imobilizat-o la pat pe mama ei. Artista a povestit că a trecut prin momente terifiante și că a fost nevoită să devină capul familiei pentru a putea avea grijă de femeia care i-a dat viață. Bunica ei avea în plan să o ducă la azil pe aceasta, decizie cu care artista nu a fost nicio secundă de acord.

”Mama a rămas paralizată, iar bunica mea a vrut să o dea la azil, nu a vrut să aibă grijă de ea. A avut accidentul, s-a dus la spital, medicii nu și-au dat interesul și a rămas paralizată femeia. N-am avut bani, erau alte vremuri. Am stat în spital cu mama doi-trei ani de zile”, a povestit Daniela Gyorfi.

Mama sa a susținut-o necondiționat

Artista a mărturisit că mama ei a fost motorul ambiției sale și cea care a susținut-o necondiționat în cariera ei muzicală. Astfel că pierderea ei a lăsat în sufletul artistei un gol pe care nu îl va putea umple niciodată. Dorul față de ea este nesfârșit, chiar și în ziua de astăzi. Anica, în vârstă de  62 de ani, s-a stins din viață în septembrie 2013.  Medicii de la Spitalul de Urgenţă au descoperit că femeia suferea de cancer pulmonar galopant, care produsese metastaze şi la ficat.

Citește și Daniela Gyorfi, mireasă la 50 de ani


Accesează: