Evenimentul Zilei > Sport > Drama pe care o trăieşte GIGI BECALI: „Urlă sufletul în mine de durere!”
Drama pe care o trăieşte GIGI BECALI: „Urlă sufletul în mine de durere!”

Drama pe care o trăieşte GIGI BECALI: „Urlă sufletul în mine de durere!”

Clipele grele cu care Becali se confruntă în aceste momente sunt datorate scandalului care a izbucnit la echipa naţională după meciul cu Chile.

Becali a comentat aşezarea jucătorilor în teren spunând că naţionala are jucători buni, dar aceştia ar trebui puşi mai mult în valoare.

„Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce să văd eu? Pentru mine nu mai există echipa națională. Sunt amărât. Urlă sufletul în mine de durere! Noi avem jucători buni, dar trebuie puși în valoare de Daum. Păi, tu, joci cu Stancu mijlocaș dreapta și cu Chipciu mijlocaș stânga. Ce vrei să faci?! Înseamnă că vrei doar să faci contra.

Daum, dacă are demnitate, trebuie să vină și să zică «Hai că am plecat. Vă las, dar o să iubesc țara asta în continuare». Dar tu vii și cerți jurnaliștii. Vai de capul tău! Ai găsit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Dacă aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Țipi tu la mine, «drogangiule?» De ce vine și se dă mare patriot? Își bate joc de noi? Ne minte la televizor.

Hagi este cel mai bun selecționer. A zis că sacrifică tot pentru națională. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olăroiu și Dan Petrescu. Oameni care fac ceva”, a spus Gigi Becali, confrom b1.ro.