Evenimentul Zilei > Monden > Dragostea nu are vârstă. Iubirea secretă a Corinei Chiriac. Mesaj emoţionant pentru fostul său iubit
Dragostea nu are vârstă. Iubirea secretă a Corinei Chiriac. Mesaj emoţionant pentru fostul său iubit

Dragostea nu are vârstă. Iubirea secretă a Corinei Chiriac. Mesaj emoţionant pentru fostul său iubit

Cunoscuta cântăreaţă Corina Chiriac a tranmis un mesaj emoţionant fostului său iubit, reputatului artist Karel Gott. Acesta a împlinit de curând frumoasa vârstă de 80 de ani. Cei doi artişti au trăit o frumoasă poveste de dragoste pe care foarte mult timp au ţinut-o secretă.

„Pe fiecare dintre noi ne marchează în viață o epocă, o țară sau o persoană. Unul dintre orașele mele preferate e Praga, unul dintre felurile mele preferate de mâncare este «svíčková» (o mâncare pe bază de carne de vită cu legume şi condiment – n.r.) și una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul și eleganța concertelor lui e artistul ceh Karel Gott… Karel împlinește 80 de ani.

Îmi face plăcere să-i urez „La mulți ani!” cu sănătate, să se bucure de viață, de succes și de familie. Nu uit că, în anii ’70, la Televiziunea Cehă, se filma deja color, iar artiștii consacrați aveau încă de pe atunci impresar cu birou propriu, secretară cu mașină electronică de scris și multe telefoane, orchestră și studiou personal de înregistrări”, a scris Corina pe Facebook.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: