Femeia  a scăpat cu zile  după o dublă tentativă de sinucidere, în urma unei dispute cu iubitul său. Tânăra și-a înfipt un cuțit în piept, apoi a sărit de la etaj, dar a căzut în picioare și a supraviețuit.

Femeia a recurs la gestul cumplit duminică, după o ceartă cu iubitul. Din motive încă necunoscute, aceasta a luat un cuţit de bucătărie, pe care a încercat să şi-l înfingă în inimă, scrie Monitorul de Botoșani. Tânăra nu a avut însă suficientă forţă, iar oasele sternului au oprit lama cuțitului să intre în inimă.

Partenerul femeii a apelat disperat la serviciul 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă cu medic a SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i tinerei primul ajutor, după care a transport-o la spital. „Pacienta a fost stabilizată de la locul intervenţiei, după care transportată la Urgenţe pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Prezenta o plagă de aproximativ un centimetru în zona sternului, precum şi traumatisme la membrele inferioare şi coloana lombară”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

După ce a fost supusă mai multor investigaţii, tânăra a fost internată pe secţia de neurologie şi Neurochirurgie, pentru a fi supravegheată şi supusă unor tratamente de specialitate.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care însă nu va începe o anchetă, nefiind suspiciuni de comitere a unei fapte de natură penală, informează monitorulbt.