Mireasa, Anemary Antoanela Costache, are 42 de ani şi este arestată de un an, o lună şi zece zile pentru acuzaţii de coruptie. Fetiţa ei a rămas singură, doar cu bunica, iar soţul ei a divorţat. L-a cunoscut însă pe George, unul dintre avocaţii care o apără în procesul de corupţie şi care a cerut-o în căsătorie, potrivit stirileprotv.ro.

Totul s-a întamplat în postul Paştelui, la Penitenciarul de femei de la Târgşor – Prahova legatura dintre judecătoare si avocat a fost oficializată de primarul comunei. De faţă au fost doi ofiţeri de penitenciar, naşii dar şi o rudă a Antoanelei Costache.

Primar: „Fără să fie sexy, era decentă”

Alexandru Cristea, primarul comunei Ariceştii Rahtivanii a declarat pentru stirileprotv.ro că nunta din puşcărie a fost plină de emoţii. „Doamna, care este o femeie frumoasă, era şi mai frumoasă în costumaţia care a avut-o. Fără să fie sexy, era decentă. Denota bunul gust al doamnei. I-am citit îndatoririle care le au. În penitenciar este interzis consumul de alcool, nu au băut şampanie.”

Mirii s-au bucurat de eveniment, chiar dacă amândoi sunt la a doua căsătorie. Dar au suferit şi pentru că fetiţa judecatoarei de 12 ani nu a putut să asiste la cununia civila. E minoră şi nu are acces în închisoare.

Acuzaţiile DNA

Antonela Anemary Costache, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia penală, în prezent suspendată din funcţie, a fost trimisă în judecată pentru constituire a unui grup infracţional organizat, luare de mită, trafic de influenţă, complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă şi alte trei infracţiuni informatice. Procurorii au arătat, în actul de sesizarea a instanţei, că judecătoarele Viorica Dinu şi Antonela Costache se foloseau de calitatea de magistrat pentru a promite pronunţarea unor hotărâri judecătoreşti "dorite de mituitorii sau cumpărătorii de influenţă", în cazurile în care erau învestite să judece respectivele cauze penale.