Evenimentul Zilei > Justitie > Dragnea vs. Grindeanu. Ministrul Justiţiei I-A RĂSPUNS enigmatic LIDERULUI PSD: „Sunt ministrul Justiției, astăzi, încă…”
Dragnea vs. Grindeanu. Ministrul Justiţiei I-A RĂSPUNS enigmatic LIDERULUI PSD: „Sunt ministrul Justiției, astăzi, încă…”

Dragnea vs. Grindeanu. Ministrul Justiţiei I-A RĂSPUNS enigmatic LIDERULUI PSD: „Sunt ministrul Justiției, astăzi, încă…”

Atmosfera tensionată din PSD şi de la vârful Guvernului a fost comentată joi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a precizat că încă nu a luat nicio decizie în privinţa renunţării la funcţie.

CUTREMUR guvernamental de proporții: PSD i-a retras sprijinul politic premierului Grindeanu. Miniștrii au demisionat în bloc. Premierul NU vrea să demisioneze și a cerut DEMISIA LUI DRAGNEA ÎN SCHIMBUL PLECĂRII sale de la Palatul Victoria LIVE TEXT

 

„La ora 12:00 particip la întâlnirea cu judecătorii de la CSM, așadar până în ultimul moment eu sunt ministrul Justiției, astăzi, încă… Nu uitaţi că eu sunt independent. Legile Justiţiei sunt planificate pentru final de lună iunie, urma să le prezint zilele acestea în Guvern, dar am văzut că agenda este alta.

Grindeanu: „Nu îmi dau demisia”. Premierul SUNĂ ADUNAREA pentru susținătorii săi

 

Încă o frază, am văzut că s-a spus că au trecut 4 luni şi nu am realizat Cartierul Justiţiei. Păi acesta e un proiect extrem de generos, 11 hectare de teren, aici lângă Biblicoteca Naţională, trebuie studii de fezabilitate, proiecte, exproprieri… Cine îl va realiza, va realiza o mare operă pentru Justiţie. Acolo ar trebui să fie CSM, Înalta Curte, toate unităţile Ministerului Public.

Nu mi-am reproşat nimic până acum despre activitatea mea. Raportaţi-vă la programul de guvernare, la obiectivele din program şi la ceea ce ştiţi că am făcut sau nu am făcut eu.

Raportul PSD… Obiectivele de la Justiţie sunt pe 4 ani, nu pe 4 luni”, a spus Toader în această dimineaţă, în legătură cu subiectul politic al anului: războiul din PSD între Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu, care poate avea ca efect remanierea guvernamentală.