Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA A FOST UMILIT de un țăran. ȘTIREA IGNORATĂ a explodat pe Internet. REPLICĂ VIRALĂ – FOTO în articol
DRAGNEA A FOST UMILIT de un țăran. ȘTIREA IGNORATĂ a explodat pe Internet. REPLICĂ VIRALĂ – FOTO în articol

DRAGNEA A FOST UMILIT de un țăran. ȘTIREA IGNORATĂ a explodat pe Internet. REPLICĂ VIRALĂ – FOTO în articol

Vizita de la Ţebea i-a adus doar probleme şefului PSD. Liviu Dragnea a fost umilit de mai multe ori şi chiar lăsat cu mâna în aer când a vrut să salute.

Liviu Dragnea a fost prezent la Serbările Naţionale de la Ţebea, care au fost organizate ca omagiu pentru Avram Iancu, acesta plimbându-se pe la tarabele ţăranilor care-şi vindeau recoltele.

Unul dintre ţărani avea un semn interesant agăţat de tarabă, în faţa căruia şeful PSD s-a oprit nedumerit.

Pe semn scria „Nu servim politicieni”. Când ţăranul l-a văzut pe Dragnea că se uită lung la semn i-a spus că „E greu…”, replică la care şeful partidului a rămas şi mai nedumerit, întrebând „ce e greu”.

Ţăranul, foarte sigur pe el şi fără pic de ruşine faţă de el, i-a răspuns „Să citim…”, moment în care politicianul a plecat imediat de lângă tarabă.

Comerciantul a fost felicitate de mai multe persoane aflate în vecinătatea sa.

Altfel, şeful PSD a mai suferit o umilinţă. După ce a fost „umilit” de un țăran care nu a vrut să-l servească din recolta sa pentru că e politician, Dragnea a fost lăsat cu mâna întinsă de către Fabius Kiszely, prefectul județului Hunedoara.

Abia după ce acesta l-a bătut prietenește pe antebraț, prefectul i-a răspuns la salut, scrie B1.

Sursa foto: Hunedoara Libera

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: