„Spre deosebire de voi eu chiar sunt interesat de ce se întâmpă în România reală. Voi aveți problemele voastre. Cu Toader, ce mai spune Toader, ce mai spune Lazăr, ce mai spune doamna Tarcea. 

Am înțeles, astăzi, că la CCR, că pentru dumneaei un articol dintr-o lege nu există. Mie mi se pare ceva foarte grav, ca președinta Înaltei Curți să spună că un articol din lege nu există. Adică e semnalul pentru toți românii „domne, fiecare analizează legea cum vrea și respectă pe care vrea și ia în seamă articolele pe care le vrea”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cum vede declarațiile ministrului Justiției, Tudorel Toader, referitoare la sesizarea formulată de Florin Iordache, președintele PSD a răspuns că „Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nici cu mama, nici cu tata nu e nici verișor de-al meu. A fost asumat de PSD. Nu știu cât o să mai fie asumat de PSD, se pare că PSD nu și-l mai asumă. Dar o să vedem.”.

„Este ultima dată când vă răspund, îl considerați prea important pe acest om. Eu nu îl mai consider așa important, așa că dacă vreți să mă țineți aici captiv, în loc să merg să vorbesc cu niște oameni care într-adevăr muncesc în România reală, vă înșelați.”, a mai declarat președintele PSD.

„Dacă vreți să vorbim despre roșii, bine, dacă nu, rămâneți cu Toader al vostru”, și-a încheiat Liviu Dragnea declarația de presă.

 

Te-ar putea interesa și: