Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea trage un SEMNAL DE ALARMĂ PUTERNIC pentru ANAF. „Ce am vorbit în campanie nu a fost glumă”
Dragnea trage un SEMNAL DE ALARMĂ PUTERNIC pentru ANAF. „Ce am vorbit în campanie nu a fost glumă”

Dragnea trage un SEMNAL DE ALARMĂ PUTERNIC pentru ANAF. „Ce am vorbit în campanie nu a fost glumă”

În această seară, într-un interviu acordat pentru Antena 3, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a lansat un atac exploziv la adresa marilor companii, preciznd că ANAF trebuie să se restructureze rapid pentru a se putea lupta cu aceste corporații.

Vorbim despre resursele României, care trebuie să ne folosească. Sunt zeci de miliarde făcute în România de companii străine, iar statul câștigă foarte puțin. Mari companii de cereale au profituri negative, nu e posibil.
Conducerea ANAF să înțeleagă că ce am vorbit în campanie nu a fost glumă. ANAF dacă nu se restructurează rapid că să se bată cu aceste companii mari (…)trebuie să se restructureze rapid. SRI-ul trebuia să ne prezinte și nouă dacă au sesizat pe cineva. Nu au un departament economic? Asta nu e de securitate națională? Sau securitate națională este să meargă la Dumbravă și să îi spună bagă-l pe ăla la pușcărie”, a declarat Dragnea.