Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea şi Realitatea TV? Oreste lansează bomba. Liderul PSD pregăteşte lovitura. News alert în media
Dragnea şi Realitatea TV? Oreste lansează bomba. Liderul PSD pregăteşte lovitura. News alert în media

Dragnea şi Realitatea TV? Oreste lansează bomba. Liderul PSD pregăteşte lovitura. News alert în media

Oreste Teodorescu sună alarma, după evenimentele de la Realitatea TV! El a fost interzis pe postul de știri, iar în consecință, Rareș Bogdan a decis să nu mai facă emisiunea sa, „Jocuri de putere”, cât timp Oreste nu va fi reprimit înapoi.

Conform unor mesaje transmise de Oreste Teodorescu, ceea ce se întâmplă la Realitatea TV are conotații politice. „Grupul de la Scroviștea” stă în spatele ultimelor mutări, spune el, adăugând că „era nevoie ca Realitatea, printre foartele putine redute anti ciuma roșie sa schimbe macazul”. Vinovat principal ar fi Liviu Dragnea, care ar pregăti „OUG pe amnistie și grațiere”.

„ALARMA:

Infractorii au degajat întâi terenul, era nevoie ca Realitatea, printre foartele putine redute anti ciuma roșie sa schimbe macazul. Gruparea Dragnea va lansa curând OUG pe amnistie și grațiere, ca moment O in anul centenar! Vocile incomode au fost excluse și se încearcă cu disperare compromiterea lor…

Grupul de la Scrovistea este convins ca nu vor mai fi Manifestații de protest, căci mizeria pe care o pregătesc va exploda de sărbători…vin nori negri pe cerul șubredei noastre democratii! Decembrie va fi revelatorul societății românești: stat european sau oligarhic autoritarist? Viitorul copiiilor noștri se va decide zilele acestea!

Niciodata, in ultimii 30 de ani, România nu a fost intr-un pericol mai mare sa se prăbușească de pe harta lumii civilizate! In acest război pentru sufletul națiunii se joaca totul!”, e mesajul lui Oreste Teodorescu.