Deputatul Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR, a precizat că această numire este o dovadă de „dispreţ pentru societate”.

„Constatăm, cu nu prea multă surpriză, că PSD îl propune astăzi pe Florin Iordache pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Da, este chiar acel Florin Iordache, contributor de marte neagră şi autor al OUG 13, un tâlhăresc abuz de drept care a scos în stradă 600.000 de cetăţeni şi a pus România înapoi pe harta statelor unde corupţia este un instrument de lucru al guvernului.

În PSD nu mai este de mult timp nimic moral sau decent, dar un dispreţ mai profund pentru mesajul neechivoc al societăţii din ultimele luni şi o asumare mai explicită a corupţiei ca valoare internă şi mod de lucru este greu de imaginat. Să îl premiezi prompt, cu o funcţie importantă, pe acela pe care l-ai folosit drept coadă de topor arată că Florin Iordache nu a fost în acest caz decât un executant al ordinelor directe şi personal interesate ale lui Liviu Dragnea.

Şi toate acestea pentru ca acolo, deasupra legii, comandantul, sau de fapt condamnatul suprem, să nu se simtă singur”, afirmă deputatul USR Dan Barna, conform digi24.ro

 

Te-ar putea interesa și: