„Marian Oprișan este Dumnezeul județului Vrancea și al PSD-ului, de când e lumea. Dacă lui Marian Oprișan nu i-a căzut bine această mișcare (n.r. – propunerea lui Răzvan Cuc ca ministru al Transporturilor), aici poate că putem să întrevedem luminița de la capătul tunelului, veșnicul tunel PSD-ist. Dacă Marian Oprișan îi pune gând rău lui Liviu Dragnea și nu se sucește… Ăla îi pune în față toate bijuteriile lumii, toate muierile lumii, toate Irinele care s-au născut și se vor naște în următoarea sută de ani i le pune în față.

Dar, dacă Marian Oprișan zice nu la toate astea, toate cuferele alea nedeschise cu averi din secolele XVI-XVII, cu nestematele alea, dacă la toate zice nu, Liviu Dragnea este ca și mort. Pentru că numai de aici poate să vină marea revoluție în această țară, de la Marian Oprișan sau de la oameni de nivelul lui. Cum nu este niciun om de nivelul lui, în PSD, în momentul de față, poate să vină de la oameni din rândul doi. Dar ăia nu pot fi asmuțiți împotriva lui Liviu Dragnea, decât tot de Marian Oprișan”, a spus Radu Banciu.


Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a afirmat marţi că are o relaţie principială şi instituţională cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, care „mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului”, el adăugând şi că PSD este un partid viu, cu structuri care funcţionează.

Întrebat la finalul Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD cine se crede stăpânul partidului, Oprişan a spus: „Unii se mai cred stăpâni, dar PSD este cel mai puternic partid din România, funcţionează bine, Guvernul îşi face treaba în sprijinul şi în favoarea românilor”.

La insistenţele jurnaliştilor, dacă Liviu Dragnea este cel care se crede stăpânul PSD, Marian Oprişan a arătat că „mai greşeşte şi el din când în când, dar e băiat bun”, scrie Jurnalul.