La venire, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost primit cu taraf și a dat mâna cu oamenii prezenți în fața Sălii Sporturilor din localitate.

Unul dintre bărbații prezenți a refuzat să dea mâna cu președintele PSD, spunându-i că „Eu nu dau mâna cu hoții”.

Liviu Dragnea nu a avut nicio reacție și a trecut mai departe la cei prezenți.

Și în timpul discursului în care a lansat noi atacuri la președintele Klaus Iohannis, președintele PSD a întâmpinat dificultăți, având un schimb de replici cu o persoană aflată în public.

„Gândiți-vă, zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?”.

„Nimic!”, a răspuns unul dintre participanți.

„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”, a venit răspunsul lui Dragnea.

Liviu Dragnea a fost protagonistul unor scene asemănătoare cu trei zile în urmă, în momentul în care a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judeca un termen al procesului în care acesta a fost condamnat la închisoare, în primă instanță, pentru că ar fi intervenit ca două membre ale partidului pe care în conduce să fie angajate fictiv.

Jandarmii au luat măsuri speciale, montând garduri de protecție, după ce sute de oameni s-au prezentat în fața ICCJ.

În momentul în care liderul PSD a ajuns la ÎCCJ, s-a produs o încăierare, jandarmii fiind nevoiți să îl flancheze până în clădire. 

Trei persoane au fost duse la audieri, după ce au fost agresive cu jurnaliștii și cu jandarmii.

 

Te-ar putea interesa și: