Procesele au devenit un lucru obișnuit în familia Dragnea! După ce Liviu Dragnea a cerut în instanță dizolvarea PSD, fiul lui, Ștefan Valentin Jr, a intentat o acțiune Poliției București.

Acesta a fost sancționat de oamenii legii deoarece nu avea centură de siguranță, băiatul lui Dragnea contestând amenda. El a afirmat că a purtat centură pe care și-a dat-o jos pentru a coborâ din mașină. Primul termen al procesului a avut loc joi, la Judecătoria Sectorului 1, dar Dragnea Jr. nu a avut câștig de cauză, scrie liberinteleorman.ro.

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Dragnea Valentin-Ştefan, în contradictoriu cu intimată Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în ceea ce priveşte procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBW, nr. 028367, din dată de 27.02.2019, că neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 17.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefă instanţei „, se arată în hotărârea instanței, în dosarul 2927 din anul 2019.