Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea are legături cu Rusia! Omul lui Orban a publicat documentul. E bombă
Dragnea are legături cu Rusia! Omul lui Orban a publicat documentul. E bombă

Dragnea are legături cu Rusia! Omul lui Orban a publicat documentul. E bombă

Liviu Dragnea a mai primit o lovitură năucitoare în spatele gratiilor penitenciarului Rahova odată cu lansarea unor acuzaţii grave din partea deputatului PNL de Dolj, Nicolae Giugea.

Liberalul s-a referit la vizita pe care ministrul Apărării Naţionale a întreprins-o recent în Statele Unite ale Americii şi la acordurile încheiate cu acea ocazie.

De asemenea, a fost vizat şi discursul ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, care nu s-a ferit să atace Rusia şi China, ţări care ar dori răul României.

De altfel, subiectul despre influenţa pe care ar dori s-o aibă China şi Rusia în România nu a fost ocolit nici de Nicolae Giugea.

Parteneriatul strategic, o mare realizare

În comunicatul de presă, deputatul liberal  a subliniat de ce crede că ultimele întâlniri cu înalţii demnitari americani joacă un rol-cheie pentru România.

Parlamentarul Partidului Naţional Liberal consideră că parteneriatul strategic cu SUA produce beneficii şi în plan economic.

De asemenea, acesta consideră că implicarea partenerului nostru strategic în plan economic şi militar va contribui la dezvoltarea României în următoarele decenii.

„Statele Unite ale Americii ne asigură atât apărarea şi securitatea naţională, dar contribuie şi la prosperitatea economică a ţării noastre.

Ţara noastră nu s-a bucurat niciodată în istorie de o asemenea stabilitate în planul apărării şi securităţii ca astăzi, când suntem membrii ai NATO cu drepturi depline şi avem cel mai puternic şi onest parteneriat strategic cu SUA”, a spus Giugea.

Deveselu, scut împotriva ameninţărilor

„Vorbesc în calitate de deputat ales în Oltenia, unde constat că la Deveselu avem cel mai performant scurt de apărare împotriva ameninţărilor externe, iar la Craiova avem unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume, Ford, care asigură salarii pentru mai bine de 6.000 de olteni.

Încheierea acordurilor economice şi militare între România şi SUA reprezintă, fără niciun dubiu, o recunoaştere a încrederii pe care administraţia americană o are în Preşedintele României Klaus Iohannis şi în Guvernul Ludovic Orban.

Nici nu ai cum să pui grad de comparaţie între PSD, care îşi propusese să dea Centrala Nucleară de la Cernavodă pe mâna unor firme dubioase de prin China şi Guvernul PNL care a parafat un acord financiar fără precedent, de 8 miliarde de euro, cu SUA, pentru construirea a încă două reactoare nucleare, care să ne asigure independenţa energetică naţională”, a completat liberalul.

Dragnea şi Olguţa n-au fost uitaţi

În continuarea comunicatului de presă remis Agerpres, deputatul PNL de Dolj a lansat acuzaţii grele în direcţia lui Liviu Dragnea şi fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Amintim că la 27 mai 2019, Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare din cauza angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

„După părerea mea, acest acord face din România unul dintre liderii europeni în domeniu.

Dincolo de această mare satisfacţie, ţin să-l felicit şi pe ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, pentru acordurile parafate cu Armata Americană şi sprijinul obţinut din partea SUA pentru modernizarea Armatei Române.

Singurul lucru care nu ne-a dezamăgit în ultimii 30 de ani au fost militarii români, cei mai bravi soldaţi din cadrul NATO şi cei mai destoinici ambasadori ai ţării noastre.

Acordurile semnate de ministru Ciucă cu secretarul de stat al apărării din SUA ne dau garanţia că militarii noştri vor avea în viitor dotări şi condiţii similare cu prietenii noştri americani.

Aşadar, în numai un an, PNL a schimbat cu totul direcţia spre care se îndreaptă România, dinspre Rusia şi China unde o dusese clica lui Dragnea şi Olguţa Vasilescu, către SUA şi UE, unde au dus-o PNL, adică acolo unde îi este locul”, a transmis liberalul.

Este interesant de urmărit dacă în perioada următoare, Liviu Dragnea va simţi nevoia să răspundă acestor acuzaţii prin intermediul avocaţilor săi.

sursa: agerpres.ro

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: