Evenimentul Zilei > Social > Draga Olteanu Matei a fost INTERNATĂ în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă îndrăgita actriță. ULTIMA ORĂ!
Draga Olteanu Matei a fost INTERNATĂ în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă îndrăgita actriță. ULTIMA ORĂ!

Draga Olteanu Matei a fost INTERNATĂ în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă îndrăgita actriță. ULTIMA ORĂ!

Draga Olteanu Matei are probleme de sănătate şi se află în spital.Îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei are probleme serioase de sănătate.

 Ea este internată la spitalul din Piatra Neamț, unde a ajuns în cursul zilei de duminică, 29 aprilie, într-o stare deloc bună, conform tvmneamt.ro. 

Conform sursei citate, s-a vorbit chiar de o pancreatita (o afecțiune gravă a pancreasului), însă surse medicale au declarat pentru tvmneamt că lucrurile nu au fost chiar așa de grave. Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate. Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel puțin două zile, starea să fiind în curs de ameliorare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Burghelea Daniela, ne-a confirmat faptul că actriţa este internată şi astăzi, joi, fără a ne oferi amănunte despre diagnostic. 

Draga Olteanu Matei are 84 de ani și de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra-Neamț, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oraș. Draga Olteanu Matei este născută la 24 octombrie 1933, la București și este o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scenă Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune.

Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.