Evenimentul Zilei > Social > Două noi rute directe din România spre Birmingham. Care sunt oraşele norocoase
Două noi rute directe din România spre Birmingham. Care sunt oraşele norocoase

Două noi rute directe din România spre Birmingham. Care sunt oraşele norocoase

Cea mai mare companie aeriană din România lansează două noi zboruri directe spre Birmingham - al doilea cel mai important oraş din Marea Britanie - şi una dintre cele mai solicitate destinaţii de zbor.

Operatorul aerian low-cost Wizz Air anunţă două noi rute de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, începând din 23 şi 24 octombrie 2020, potrivit unui comunicat al companiei.

Biletele sunt disponibile deja la tarife pornind de la 89 lei

Reprezentanţii WizzAir susţin că zborurile de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie şi vor fi disponibile marţea şi sâmbăta.

Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilităţilor auto din insulă şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru muncă şi afaceri, se arată în comunicat.

Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi

În plus, aeronavele WizzAir sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al Wizz, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, Wizz Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. WizzAir, compania care operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 şi A321, este listată la London Stock Exchange cu abrevierea Wizz, informează Agerpres.