Evenimentul Zilei > Economie > Wizz Air suspendă rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emirate
Wizz Air suspendă rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emirate

Wizz Air suspendă rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emirate

Wizz Air suspendă toate rutele dintre România și unele țări până pe 31 iulie inclusiv.

Wizz Air  a anunțat luni că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române, suspendă toate rutele dintre România și Suedia,
Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv.

De asemenea, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece, zborurile dintre România și Austria sunt suspendate până la aceeași dată.

Contravaloarea biletelor de avion, restituită

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, se anunță într-un comunicat al companiei.

Suma poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot opta pentru rambursarea banilor, care va dura mai mult.

Ei vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările cu ajutorul agențiilor de turism, inclusiv agențiile de turism online, trebuie să contacteze agenția de unde au achizitionat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților. Compania asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Wizz Air are baze operaționale pe Aeroportul Internațional Cluj, pe Aeroportul Internațional Craiova, pe Aeroportul Internațional Chișinău, pe Aeroportul Internațional Iași, pe Aeroportul Internațional Sibiu, pe Aeroportul Internațional Timișoara și pe Aeroportul Internațional Târgu Mureș. De asemena are zboruri de pe Aeroportul Internațional Constanța, Aeroportul Internațional Satu Mare și Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

În martie 2018 Wizz Air era cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, opera cu o flotă de aeronave 67 Airbus A320 si 26 Airbus A321 dela 27 baze, pe 525 de rute care asigurau legătura între 135 de destinații ( aeroporturi ) din 44 de țări transportând 29,6 milioane pasageri.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: