Cele două femei care au fost sancționate prin desfacerea contractului de muncă sunt infirmiera Iuliana Dănăilă și îngrijitoarea Iuliana Pricope. În același timp, șefa creșei Tamara Cvas a primit un avertisment scris.

„De asemenea, ȋn cel mai scurt timp se va proceda la luarea unor măsuri pentru o mai bună organizare, control și verificare a activității ȋn cadrul Creșei nr. 20, pentru preȋntâmpinarea altor astfel de incidente nedorite. Primăria Năvodari este deschisă ȋn relația cu părinții copiilor, asigurându-i ȋn continuare de toată susținerea și disponibilitatea”, au spus reprezentanții administrației locale.

La începutul acestei săptămâni mai mulți părinți au reclamat cele două îngrijitoare la Secția Poliției Transporturi Năvodari. Datorită montării unui sistem de înregistrare audio în incinta creșei, părinții au putut sesiza abuzurile la care erau supuși copiii lor de cele două femei. „Proastă”, „umflat” sau „te bag cu capul în toaletă” sunt doar câteva dintre exprimările care au făcut ca cele două îngrijitoare să rămână fără loc de muncă. Acestea vor avea de furcă și cu Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Constanța, unde a fost făcută o plângere penală.