Evenimentul Zilei > Social > Dosar penal după primul tur al alegerilor prezidențiale! Acuzații incendiare
Dosar penal după primul tur al alegerilor prezidențiale! Acuzații incendiare

Dosar penal după primul tur al alegerilor prezidențiale! Acuzații incendiare

O doctoriță din Dolj s-a ales cu dosar penal după primul tur al alegerilor prezidențiale. Aceasta este acuzată că a eliberat adeverințe medicale false.

Autoritățile din Dolj au deschis un dosar penal pe numele unui medic de familie care ar fi emis adeverințe medicale false pentru ca unii alegători să poată solicita utilizarea urnei mobile. Doctorița în cauză ar fi avizat în jur de 70 de astfel de adeverințe.

„În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 5 Politie Rurală Pielești au fost sesizați cu privire la faptul că un medic de familie din comuna Murgași ar fi eliberat adeverințe medicale pe numele mai multor persoane din localitate, fără a avea acest drept.

Adeverințele respective ar fi fost apoi folosite pentru a se justifica necesitatea utilizării urnei mobile, în contextul alegerilor prezidențiale, organizate la data de 10 noiembrie.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals intellectual”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, pentru realitateadecraiova.net.