Evenimentul Zilei > Justitie > Doru Boştină şi alţi patru suspecţi, reţinuţi în dosarul de evaziune fiscală din domeniul IT
Doru Boştină şi alţi patru suspecţi, reţinuţi în dosarul de evaziune fiscală din domeniul IT

Doru Boştină şi alţi patru suspecţi, reţinuţi în dosarul de evaziune fiscală din domeniul IT

Avocatul Doru Boştină şi alte patru persoane au fost reţinuţi în dosarul de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti au emis, pe numele celor cinci suspecţi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi vor cere vineri instanţei arestarea lor preventivă, informează Mediafax.

Joi dimineaţă, a avut loc o operaţiune pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul IT şi al consultanţei, având loc 18 percheziţii la 16 persoane suspectate că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro.

Persoanele vizate de pocurori fiind suspectate că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive. Citeşte mai multe aici

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.