Evenimentul ZileiActualitateȘOC în showbiz! Dorian Popa a ajuns la POLIȚIE! Criminaliștii i-au luat AMPRENTE: „Am făcut totul ca la carte”

ȘOC în showbiz! Dorian Popa a ajuns la POLIȚIE! Criminaliștii i-au luat AMPRENTE: „Am făcut totul ca la carte”

ȘOC în showbiz! Dorian Popa a ajuns la POLIȚIE! Criminaliștii i-au luat AMPRENTE: „Am făcut totul ca la carte”
Dorian Popa a ajuns la Poliție, după ce mașina lui a fost vandalizată. Polițiștii i-au luat amprente, au fotografia mașina, iar Dorian a ieșit din Secția 12 cu mai multe hârtii în mână.

Potrivit Cancan.ro, mașina lui Dorian Popa a fost vandalizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar aceasta nu este prima oară, după cum precizează chiar artistul.

Cand și-a văzut mașina în parcare, duminică dimineață, Dorian Popa s-a dus imediat la Poliție. Cei de la Criminalistică au ridicat mai multe probe din mașină. Au și fotografiat bolidul, în speranța că vor avea toate dovezile necesare pentru a-i depista pe hoți.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nici nu mi-am scos bine mașina din service, nou-nouță, ca un bebeluș, că în două zile mi-au furat, din nou, totul. Senzori, grile, tot… Din fața blocului meu au furat tot. E deja un obicei. M-am dus la Secție pentru că ai nevoie la CASCO, când e vorba de vandalizare, de dovadă de la Poliție. Am făcut totul ca la carte. Sâmbătă au fost niște prieteni la mine până pe la 2 noaptea. Când au plecat, mașina era în regulă. M-am băgat la somn și, duminică la 10:00, m-a trezit un vecin și mi-a spus ce am pățit. Asta este, e asigurată, dă-o dracu’ de mașină. Dacă oamenii atâta pot… Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!”, a spus Dorian Popa pentru CANCAN.RO

 


Accesează: