Evenimentul Zilei > Actualitate > Donald Trump, terorizat de viruși. Cum era apărat președintele SUA
Donald Trump, terorizat de viruși. Cum era apărat președintele SUA

Donald Trump, terorizat de viruși. Cum era apărat președintele SUA

Președintele SUA era apărat de viruși printr-o procedură specială.

Donald Trump terorizat de viruși. O știre care tinde să umbrească anunțul privind divorțul lui Kim Kardashian.

Donald Trump cerea să i se deschidă sticla de diet coke în fața ochilor când lua masa la Trump International Hotel din Washington, au afirmat surse din fostul personal. Un articol apărut în revista Washingtonian, citează foști angajați ai hotelului Trump care au dezvăluit ce se întâmpla când fostul Președintele SUA lua masa acolo.

Hotelul Trump International se află la aproximativ cinci străzi distanță de Casa Albă. Potrivit raportului, Donald Trump stătea întotdeauna la masa 72, care era o masă rotundă în mijlocul mezaninului hotelului. Articolul spune: „Nimeni nu stătea la masa lui Trump. cu excepția Președintelui, a copiilor săi și, ocazional, a unui membru aprobat al cercului său de încredere, precum Rudy Giuliani sau Mike Pence.” Washingtonianul a obținut, de asemenea, un document intitulat„ Procedură de operare standard ”, care descrie pas cu pas ce ar trebui să facă personalul hotelului atunci când Donald Trump lua masa la restaurantul hotelului.

Dezinfectantul, obligatoriu

Raportul susținea că lui Donald Trump trebuia să i se prezinte o mini-sticlă de dezinfectant pentru mâini Purell imediat ce s-a așezat, menționând că acest lucru se întâmpla „chiar și pre-Covid … Trump este un germenofob cunoscut”.  Procedura mai menționa: „Băutura a trebuit să fie deschisă în fața sa, niciodată în prealabil ”.

„Chelnerul trebuia să țină un deschizăto, de la treimea inferioară a mânerului într-o mână și sticla de Diet Coke, de  treimea inferioară, în cealaltă mână.

„Odată turnată, băutura trebuia așezată în partea dreaptă a Președintelui. Procedura se repetă până când POTUS pleacă”. Donald Trump era renumit pentru pasiunea sa de fast-food și nu este prima dată când apar rapoarte despre adicția sa pentru Diet Coke. Când Joe Biden a preluat mandatul luna trecută, mai multe ziare au susținut că noul președinte american a decis pentru eliminarea unui buton „Diet Coke” din Biroul Oval. Acest buton fusese instalat de Donald Trump în timpul petrecut la Casa Albă, având o singură funcționalitate. Butonul a fost menționat de mass-media din capitala SUA pentru prima dată în 2018 și este eliminat din celebrul birou, în care președinții SUA semnează legislația și se adresează națiuni prin mesaje prezidențiale.

Președintele SUA a fost bolnav de coronavirus. Minune la Casa Albă? De ce s-a vindecat Trump de COVID-19 mai repede decât orice alt bolnav

Donald Trump terorizat de viruși