Donald Trump nu-l iartă pe Harry. Ce se va întâmpla dacă va fi reales președinte al SUA

Donald Trump nu-l iartă pe Harry. Ce se va întâmpla dacă va fi reales președinte al SUA Harry şi Meghan. Sursa foto: Facebook- Prince Harry and Duchess Meghan Markle

Donald Trump a declarat că administrația Biden a fost „prea milostivă” cu ei. Dacă va fi reales președinte al SUA, lucrurile se vor schimba în rău pentru ducele de Sussex.

Donald Trump spune că Prințul Harry va fi „pe cont propriu” dacă va deveni din nou președinte al SUA. Fostul președinte american îl acuză pe ducele de Sussex că a „trădat-o pe regină”.

Donald Trump n-a uitat de ducii de Sussex nici în campania electorală

Prinţul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat în SUA în 2020, dar Donald Trump spune că administrația Biden a fost „prea milostivă” cu ei. Mai mult, în cadrul Conferinței Conservatoare Politice de la Washington DC, sâmbătă, Trump a declarat:

„Nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi singur dacă ar depinde de mine”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Declarațiile lui Donald Trump vin în contextul unei noi controverse cu privire la statutul de imigrație al lui Harry în Statele Unite, după ce o organizație conservatoare americană a argumentat că prințul nu putea intra legal în SUA din cauză că a recunoscut în memoriile sale că a consumat droguri ilegale.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Donald trump. Sursa foto: Facebook

În memoriile sale, Harry a recunoscut consumul de cocaină, marijuana și ciuperci psihedelice în tinerețe. Ducele a declarat că drogul „nu i-a făcut nimic”: „Marijuana este diferită, asta chiar m-a ajutat”.

Meghan şi Harry au înfuriat-o pe regină. Noi dezvăluiri

Regina Elisabeta s-ar fi  înfuriat atunci când Harry și Meghan au spus că le-a aprobat să-și numească fiica Lilibet. În 2021, Harry și Meghan au anunțat nașterea fiicei și au declarat că a fost numită după Regină, a cărei poreclă era Lilibet.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoaneDonald Trump nu-i iartă pe prinţi. Sursa foto: Facebook

Cu toate acestea, o nouă autobiografie a jurnalistului regal Robert Hardman a spus că regretata Regina a fost mai „ furioasă ca niciodată vreodată” după ce cuplul a declarat că a a fost de acord.

La scurt timp după ce numele lui Lilibet a fost anunțat, BBC a citat o sursă din palat spunând că Ducele și Ducesa de Sussex nu au întrebat-o pe Regina să-și numească fiica Lilibet. Încă un motiv ca Donald Trump, care a apreciat-o enorm pe Regina Elisabeta, să nu-i ierte pe cei doi duci de Sussex, scrie independent.co.uk.