Evenimentul ZileiInternationalDonald Trump spune că a văzut lucruri violente, brutale și groaznice. Ce măsuri a luat?

Donald Trump spune că a văzut lucruri violente, brutale și groaznice. Ce măsuri a luat?

Donald Trump spune că a văzut lucruri violente, brutale și groaznice. Ce măsuri a luat?
Donald Trump a declarat că dispune de înregistrarea uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul. Donald Trump nu vrea să o asculte. Conţinutul său este “foarte violent”, relatează AFP.

“Avem înregistrarea, nu vreau să o ascult (…) pentru că este o înregistrare a suferinţei”, a declarat Donald Trump într-un interviu difuzat duminică de Fox News.

 

“Am fost pe deplin informat, nu există niciun motiv să o ascult”, a continuat Donald Trump. “Ştiu exact ce s-a întâmplat (…) a fost foarte violent, foarte brutal şi groaznic”.

Un aliat EXTRAORDINAR!

Potrivit Washington Post şi New York Times, CIA a ajuns la concluzia că prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman a ordonat asasinarea lui Jamal Khashoggi.

 

Întrebat dacă prinţul saudit, care contestă orice implicare, l-a minţit pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a răspuns: “Nu ştiu. Cine ştie cu adevărat?”.

 

“Mi-a spus că nu are nimic de-a face cu asta. Mi-a spus poate de cinci ori, cu ocazii diferite, inclusiv cu câteva zile în urmă”, a adăugat el.

 

Reamintind că Statele Unite au anunţat sancţiuni financiare împotriva unor oficiali saudiţi, Donald Trump a insistat asupra faptului că Arabia Saudită este un aliat valoros.

 

“Vreau să rămân cu un aliat care, în multe privinţe, a fost extraordinar”, a mai spus el.

 


Accesează: