Evenimentul Zilei > International > Donald și Melania Trump i-au interzis lui Barron să vapeze
Donald și Melania Trump i-au interzis lui Barron să vapeze

Donald și Melania Trump i-au interzis lui Barron să vapeze

Donald Trump a anunțat că administrația sa are în vedere interdicția lichidului vaporizant aromat, pe fondul unui focar tot mai mare de boli pulmonare severe în SUA, unde au murit deja șase persoane.

Datorită ţigării electronice, mai precis din cauza lichidului vaporizant aromat, au murit şase persoane şi peste 400 sunt cu probleme grave, iar medicii și alți experți în domeniul sănătății se tem că ar putea urma şi alte victime.

Barron Trump a primit o directivă prezidențlichid ială: Nu vapa!

Președintele Donald Trump a declarat că el și prima doamnă, Melania Trump, și-au avertizat fiul adolescent cu privire la pericolele rezultate de pe urma vapatului. Trump a făcut declarația pe gazonul Casei Albe înainte de a pleca spre Baltimore, aseară, când un reporter a întrebat ce i-au spus lui Barron.

„Nu i-am spus decât atât „Nu vapa. Nu vapa. Nu ne place să vapezi. Nu îmi palce vapingul”, a spus Trump lui Barron, în vârstă de 13 ani.

Declarația lui Trump vine în condițiile în care administrația sa a anunțat că va interzice vânzarea lichidului vaporizant aromat. Iar companiile au fost acuzate că au comercializat produsul şi copiilor.

Mișcarea de a interzice țigările electronice aromate vine după ce șase persoane au murit la nivel național și alte câteva sute de persoane s-au îmbolnăvit de boli pulmonare misterioase din cauza vaporilor. În conformitate cu interdicția FDA, companiile care doresc să ofere opțiuni pentru ţigaretele aromate vor trebui să obțină aprobarea federală înainte de a li se permite să vândă produsele. Procesul de aprobare poate dura mai mult de un an, titrează ndtv.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: