Tânărul actor a murit din cauza unei complicații apărute în urma unui transplant renal, mai exact o infecție la plămâni. Potrivit Jurnalul de Argeș, Andrei Nedelea era internat la Spitalul Fundeni din București.

„Jurnalul unui nebun”, “Migraaaanți”,” Nevestele vesele”, “Romanțioșii”, “Experimentul P”., “Fania Fénelon” sunt piesele în care Andrei Nedelea a jucat la teatrul piteștean.

Actrița Ada Dumitru a anunțat decesul lui Andrei Nedelea pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Teatrul Național din Craiova, mai mulți actori și oameni importanți ai Teatrului Românesc și-au exprimat regretul față de trecerea în neființă a actorului.

„Cu imensă tristețe anunțăm plecarea dintre noi a tânărului actor Andrei Nedelea, absolvent al Facultății de Litere, Specializarea Teatru din cadrul Universității din Craiova, colaborator al Teatrului Național „Marin Sorescu” la producția Iulius Caesar, regia Peter Schneider. La capătul unei lungi perioade de suferință, Andrei a pierdut propria lupta însă, pentru noi, el a reușit mereu să aducă bucurie, energie pozitivă și optimism. Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos”, au scris reprezentanţii Teatrului Naţional din Craiova.