Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în presa românească. A fost găsit mort în casă la doar 29 de ani
Doliu în presa românească. A fost găsit mort în casă la doar 29 de ani

Doliu în presa românească. A fost găsit mort în casă la doar 29 de ani

Jurnalistul Mihai Dolinschi a fost găsit fără viață, luni seară, în locuința sa din București. El avea doar 29 de ani.

Cunoscut în presa sportivă drept comentator, moderator și analist, iși făcea meseria cu pasiune și a fost prezent în nenumărate emisiuni TV sportive, potrivit spynews.ro.

Mihai Dolinschi avea doar 29 de ani.

A scris ultimul mesaj pe Facebook chiar astăzi

El a scris un mesaj pe Facebook cu doar câteva ore înainte de tragicul eveniment.

„Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, a fost ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi, pe contul său de Facebook.