Evenimentul Zilei > Social > DOLIU în lumea SPORTULUI. Pasiunea l-a RĂPIT dintre noi prea devreme
DOLIU în lumea SPORTULUI. Pasiunea l-a RĂPIT dintre noi prea devreme

DOLIU în lumea SPORTULUI. Pasiunea l-a RĂPIT dintre noi prea devreme

Este doliu în lumea sportivilor. Chris Brown, un surfer de renume, a fost găsit fără suflare pe o plajă aglomerată din California.

Este doliu în lumea sportivilor, după ce celebrul surfer Chris Brown a fost găsit mort pe o plajă din California, mai exact pe Hendry Beach, în Santa Barbara. Autoritățile au deschis un dosar pentru a afla cu exactitate dacă bărbatul s-a sinucis, dacă a avut probleme medicale sau dacă a fost ucis. Sportivul avea vârsta de 48 de ani. De asemenea, nu se exclude varianța morții accidentale, conform Fox News.

Kelly Slater, una dintre cele mai cunoscute atlete din acest sport, a transmis un mesaj: „Mi-a luat câteva zile să încep chiar să mă gândesc la asta. Chris Brown și cu mine eram aproape inseparabili ca adolescenți. Acest tip a fost o lumină fericită în copilăria mea”.

Keith Malloy, un alt surfer, a postat un mesaj de adio. „Îi vom duce lipsa zâmbetului și entuziasmul tău, CB. Chris Brown a fost unul dintre idolii mei şi unul dintre singurii tipi care au putut să bată @kellyslater la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90”.